diumenge, 30 de gener del 2011

Comarques de Catalunya

Hola, nens i nenes de 4t!
Des d'aquesta setmana hem començat a treballar a Medi l'interessantíssim tema de les comarques de Catalunya, els tipus, el clima que hi fa, on estan, com s'hi viu... per a que les aneu coneixent, us deixem un parell de llocs d'internet on es pot jugar una mica i aprendre!
- Vida, clima, i situació de les comarques de Catalunya: Una pàgina amb moooolt Jclics per jugar i aprendre coses sobre el clima de Catalunya, com es viu als diferents llocs del nostre país, les feines que hi ha, etc. Algunes coses ja les recordem del curs passat, algunes són noves, però totes són molt interessants! Recordeu que per a que funcioni només cal que baixeu a la part de baix de la pàgina, on surten el requadres de color groc. Mireu els títols, escolliu quin voleu mirar, i feu clic a l'opció "engega'l". El millor és anar en ordre, de principi a final. Només has de fer clic aquí: vida, clima i situació de les comarques.

- Situació de les comarques de Catalunya: Aquesta pàgina et servirà per aprendre a situar les comarques al lloc de Catalunya on els correspon, aprendre el nom, i la forma que tenen. A més, hi ha diferents nivells de dificultat, que es poden canviar amb els números que hi ha a la part superior esquerra. Pots començar amb el nivell 1, i mica en mica anar-ho fent més difícil. És molt divertit! Nómés has de fer clic a: situació de les comarques.

Què us sembla? És difícil? És divertit? Ja ens direu!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada