dijous, 11 de novembre del 2010

Els aliments... a la cuina!

Us agrada el tema de la nostra alimentació, oi que sí? Doncs ja sabeu que una de les coses més importants per a l'alimentació menjar aliments naturals, sans, i ben cuinats...
Mireu aquest vídeo de Cuina per a tots! Es tracta d'una recepta tradicional, que a França es coneix com a Ratatouille (sí, com la pel·lícula!!!), i aquí Catalunya en diem "samfaina". És un plat molt fàcil de fer, molt bo, i molt sa.

Us proposem una cosa: per conèixer els ingredients d'aquest plat (són hortalisses... molt importants!), i començar a conèixer la cuina i els seus secrets... us atreviu a fer-lo amb l'ajuda dels pares? Potser també haureu d'anar a comprar algun ingredient que us falti...

Si ho feu, podeu fer-vos fotos a la cuina, amb davantal i tot, i ens les porteu. Així farem un dia una entrada al bloc amb tots els cuiners i cuineres de 4t! Recordeu que el vídeo el teniu fent clic a Cuina per a tots.
Sobretot, no ho feu sols!!! Heu de cuinar amb el pare o la mare sempre al costat!

6 comentaris:

  1. No m'estanya que el que cuinava estigués calb,
    el Ratatouille l'estirava dels cabells.
    JAJAJAJAJAJAJA.




    Miquel Rodríguez Juvany 4tB.

    ResponElimina
  2. TENS TOTA LA RAO MIQUE PER AIXO NOES BOL TREURE EL BARRET .ABEURE SI AQUESTA TARDA PUDEM FE LA RESEPTA I NO ENS QUEDEM CALBUS EEEEE?????????



    MARINA RONDA LASO 4TB

    ResponElimina
  3. El plat que va preparar Ratatui es inpresionant que vooooo!!!!!!!!!!!!!!1


    Anna Lucas Garcia 4tb

    ResponElimina
  4. roger:23-11-10:Aquest ratoli es molt wapo per aixo fa uns menjas que asta mels menjaria en 10 segons no se que fer mes de escriure vueno adeu.

    ResponElimina
  5. Anna Julià Gorgas 4ta
    Hola es molt llest eeeeeeeeeeeeeeeeeh aquet ratoli.Sap cuinar moooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool bé super.

    ResponElimina